Een bruiloft is een mijlpaal in je leven, die moet speciaal en vol liefde zijn! Naast het bruidspaar neemt ook de bruidstaart vaak een bijzondere plek op deze dag. Bruidstaarten bestaan in allerlei vormen en smaken, echter een speciaal paar verdiend ook een speciale taart. Je kunt natuurlijk kiezen uit één van de voorbeeld taarten, maar ik neem altijd de tijd om naar jullie persoonlijke wensen en ideeën te luisteren en samen te bedenken hoe we al deze wensen in een mooie taart kunnen samenvoegen.
Neem gerust contact met me op voor vrijblijvende informatie.

Deze klassieke taart heeft door de asymmetrische vorm toch een modern tintje. De vulling bestaan uit een klassieke hazelnoot-praline crème en vanille crème Een rijk versierde taart met suiker- en marsepein figuren. De vulling van deze taart is verdeeld in aardbei crème, champagne crème en hazelnoot crème Versiering van marsepein rozen, fondant rozen en chocolade rozen Je kunt uiteraard ook kiezen voor een drieluik aan taarten, zo is er voor iedereen iets lekkers bij! Dit trio werd geserveerd in een strand paviljoen. Door de taarten op een rustieke plank te presenteren past het prima in de setting van deze bruiloft
 Een klassieke "ombré ruffle cake" met papierdunne stroken fondant. De vulling was een feestelijke champagne-citroen crème  Deze stijlvolle taart met verse orchideeën heeft een frisse limoen-gember crème vulling.  Deze "naked cake" (zonder fondant laagje) is lekker landelijk en nonchalant. Het landelijke karakter komt terug in de bosvruchten crème vulling, het verse fruit en de bloemen.