Hoe werken wij?

Omdat uw feest of etentje iets persoonlijks is zullen we altijd samen met u de maaltijden samenstellen. De items op onze website zijn slechts ideeën en kunnen altijd aangepast worden. Heeft u zelf ideeën dan bespreken we dit met u zodat we binnen uw budget een persoonlijke catering kunnen samenstellen. Of u nu zoet, hartig of een combinatie wilt, alles is mogelijk!
Bent u op zoek naar een middag of avond vullend programma met een vriendengroep of collega’s? Ook dan kunt u bij ons terecht! Samen met “de KeukenBarron” verzorgen we ook workshops in combinatie met lunch of diner. Speciaal voor deze groepen kunnen we op sommige dagen gebruik maken van het Tudorhuis in Hoofddorp. Vraag voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Foto’s van een bedrijfsuitje in het Tudorhuis

Het stijlvolle Tudorhuis, waar (indien beschikbaar) bedrijfs-of vrienden uitjes georganiseerd kunnen worden. De keuken waar kook/bak workshops gegeven worden. Wij zorgen dat alle benodigdheden klaar staan. Gezellige ontvangst, met koffie/thee en een kleine inleiding over het dag programma.
Met z'n allen om het aanrecht, proeven, leren en genieten! Kleinigheidje om thuis ook nog even na te genieten. Aansluitend een privé diner in huiselijke sfeer. De dag heerlijk relaxt afsluiten.